Få værdifuld eksponering for dit brand og dit produkt
Fremvis dit brand, din service og / eller produkt på et af Europas førende sundhedsteknologi- og innovationsfora.

Velkommen til WHINN – Week of Healt and INNovation. Lad os hjælpe dig med at promovere din virksomhed og dit produkt/service på et af Europas førende sundhedsteknologi- og innovationsfora. Her finder du nogle af verdens mest avancerede og visionære sundhedsfirmaer og organisationer, der deler viden og inspirerer hinanden til at nå nye højder.

På WHINN - Week of Health og INNovation vil både markedsledere og nytilkomne have en unik mulighed for at præsentere avancerede innovative produkter og løsninger til sundhedspersonalet og beslutningstagere, der deltager i WHINN-udstillingen. Vi forventer flere end 800 fagfolk fra både den offentlige og den private sundhedssektor på vores to udstillingsdage - den 25. og 26. november 2020.

Cambio Healthcare Denmark

WHINN har vist sig at være en meget spændende begivenhed i en sundhedsmæssig sammenhæng. Initiativet, WHINN har taget, samler alle de interessenter inden for sundheds-it, er et meget interessant set-up, og vi ønsker at støtte det, og vi ønsker at blive en succesrig del af WHINN.

NewIcon

WHINN er vigtig for NewIcon på grund af den høje grad af professionalisme, netværk og opdatering om de nyeste teknologiinitiativer, som - "Hospital logistik og robotik".

Cekura

CEKURA deltagelse i WHINN viser sig at være en ekstremt effektiv måde at komme i kontakt med partnere i kommuner og regioner.

Som et resultat af WHINN etablerede og gennemførte CEKURA et relevant projekt med Region Syddanmark inden for psykiatriområdet.

Udnyt denne event og præsenter din virksomhed på WHINN - Week of Health and INNovation. Bestem, hvilken sponsorpakke der passer til dine behov, eller bestil en udstillingsstand for at vise dine løsninger.

I år er vores hovedtema 'WHINN Bridges Tech Need with Tech Knowledge'

Kontakt os direkte for mere information om sponsorater og udstillingsmuligheder. E-mail os på info@whinn.dk eller ring +45 5133 4642

Læs om, hvem der deltager i WHINN 2020.