Internationale AI fundingmuligheder

Syddansk økosystem: Internationale AI fundingmuligheder

Bliv klogere på internationale fundingmuligheder til projekter, der fremmer brugen af kunstig intelligens i sundhedsvæsenet. Eventen bringer alle syddanske interessenter inden for AI i sundhedsvæsenet sammen for at høre mere om de mange højaktuelle internationale fundingmuligheder med henblik på at igangsætte sparring og understøtte netværksskabelse på tværs, der kan føre til stærke syddanske ansøgninger om EU midler til AI projekter. Som deltager får du viden om konkrete fundingmuligheder, opmærksomhedspunkter når der skal søges EU midler, kontaktpersoner for hjælp til den videre proces og potentielle nye samarbejdspartnere.

På dagen kan du bl.a. høre Karsten Uno Petersen, formand for Anlægs- og Innovationsudvalget i Region Syddanmark fortælle om vigtigheden af internationalisering, samt Morten Lundgaard, IT-direktør i Region Syddanmark, fortælle om regionens AI fokus. Du kan også høre mere om de syddanske sygehuses AI initiativer og indgå i tematiserede workshops og networking generelt.

 

Målgruppe

Eventen er for alle syddanske interessenter inden for AI sundhed på tværs af region, hospitaler, kommuner, universiteter og virksomheder, som har interesse i at lede eller være partner i internationale AI projekter. 

Program

08.30 Ankomst, morgenmad og velkommen

09.00 Internationalisering i Region Syddanmark
Hvorfor er internationalisering vigtigt for Region Syddanmark?

Karsten Uno Petersen, Formand for Anlægs- og Innovationsudvalget

09.10 Det strategiske AI fokus i Region Syddanmark
Hvad har regionens digitaliseringsstrategi fokus på? Hvordan passer AI ind? Hvilke initiativer er der inden for AI i regionen? Og hvor har AI særligt potentiale? 

Morten Lundgaard, IT -direktør

09.25 Internationale fundingmuligheder inden for AI 
Hvor kan man finde midler til AI projekter? Og hvad skal man være opmærksom på? Hør bl.a. om mulighederne i Horizon Europe og Digital Europe.

Allan Nordby Ottesen, Syddanske EU-kontor

09.45 AI fokus på regionens sygehuse
Hør om eksempler på AI projekter med internationalt potentiale samt hvilke erfaringer de har gjort sig.

10.00 Pause

10.20 Tematiske workshops

11.00 Opsamling og erfaringer
Allan Nordby Ottesen, EU-konsulent, Det Syddanske EU-kontor og Caroline Strudwick, specialkonsulent ved Syddansk Sundhedsinnovation 

11.15 Networking 

11.30 Frokost

12.00 Tak for i dag

Arrangeres af Syddansk Sundhedsinnovation og Det syddanske EU-kontor
Konferencen afholdes på dansk 


Er det ikke muligt for dig at komme til det fysiske arrangement, er det muligt at se oplæggene via streaming. Tilmeld dig streaming af eventen ved at vælge 'STREAMING: Internationale AI fundingmuligheder' i registreringsmodulet nedenfor.