WHINN Bits & Beers
WHINN Bits & Beers er et utraditionelt aftenevent

WHINN Bits & Beers markerer sig på sjette år som et uformelt samlingssted for hele WHINN-konferencen og prioriteres af etablerede virksomheder, iværksættere, offentlige beslutningstagere og andre, der ønsker at udbygge sit netværk og få indblik i de nyeste teknologiske trends. 

WHINN Bits & Beers er et utraditionelt aftenevent. Eventen prioriteres af profiler inden for sundhedsteknologi og sundheds-it og tilbyder dig en unik mulighed for at kombinere forretning og fornøjelse alt imens, du får indblik i de nyeste teknologiske trends.

I år har WHINN Bits & Beers inviteret seks talere, der arbejder med den nyeste teknologi inden for sundhed. Set-uppet er bygget omkring det uformelle miljø med en kombination af forretning og fornøjelse.

Arrangementet afholdes fra klokken 18:00 på mikrobryggeriet Anarkist, hvor du kan købe en afkølet øl, der er brygget af stedets egne brygmestre. Alt i mens vil der vil være toner fra Dj i baggrunden.

I løbet af aftenen vil 6 engagerede oplægsholdere give korte smagsprøver på viden og centrale take aways. Det sker i korte oplæg af 10 minutters varighed. Oplæggene har forskelligt fokus – nogle fokuserer på det tekniske aspekt for it-løsninger, hvor andre fokuserer på implementering og brugen af teknologien – fællestræk er, at alle emner er identificeret som vigtige faktorer for sundhedsvæsenet, det sundhedsfaglige personale og ikke mindst for virksomhederne set i et vækst- og eksportmæssigt perspektiv.

WHINN Bits & Beers zoomer dette år ind på

  • Fremtidens kompetencer
  • Uddannelse samt Behandling på afstand
  • Telemedicin. Hvad er udfordringerne og potentialet, og hvordan skabes der værdi hos borgeren, sundhedsvæsenet og virksomhederne?

 

PROGRAM

18:00 Velkommen
Nyd dit forudbetalte måltid og netværk mens vi spicer det op med toner fra Dj’en.
19:00 Netværk and Dj
19:30 Session 1: Fremtidens kompetencer: Uddannelse 
  v/ Rune Overgaard, CEO, VitaSim
20:00 Netværk and Dj
20:30 Session 2: Behandling på afstand: Telemedicin
  v/ Marianne Riise, RAN partnership lead, 5G innovation hub, TDC & Ericsson
  v/ Bo Høvedgaard-Iversen, CEO, Life Partners 
  v/ Kristian Kidholm, Innovationsprofessor og forskningsleder, SDU og OUH
21:00 Netværk and Dj
21:45 Godnat og vi ses til WHINN

Programmet opdateres løbende.

Undervejs er der pauser til at netværke med oplægsholderne og andre deltagere på WHINN, diskutere videre om emnerne og nyde en kold øl fra bryggeriet.

Forudbestilt forplejning: kr. 200 + moms.

WHINN Bits & Beers afholdes af Innovationsnetværket Danish Healthtech med støtte fra Uddannelses- og forskningsministeriet.

HUSK kun 50 billetter

Hvornår: 24. november 2020 kl. 18.00 - 22.00

Hvor: Anarkist, Albanigade 20, 5000 Odense C

Sprog: Engelsk

Tilmeld dig her!

PÅ WHINN - Week of Health and INNovation sikrer vi selvfølgelig altid, at vi har den helt korrekte viden inden for myndighedernes anbefalinger, når vi afholder de fysiske events. Vi kender til de gældende regler – og vi holder os opdateret, hver gang reglerne ændrer sig.

Det betyder også, at vi holder afstand mellem stole, har god hygiejne, har håndsprit tilgængeligt og der er vejledninger tilgængeligt på de fysiske venues. 

Det betyder, at du som gæst kan deltage trygt og sikkert uden at skulle bekymre dig om at blive smittet til vores event.