Telemedicin: En ny virkelighed efter COVID-19-pandemien
Fysisk event organiseret for WHINN af Odense UniversitetsHospital

Telemedicin: En ny virkelighed efter COVID-19-pandemien
COVID-19 har sikret bred anvendelse af telemedicin – men er det forankret i driften, også efter krisen? Hvad kan vi lære til fremtidige projekter – og hvad er næste skridt efter videokonsultationer?

Anvendelsen af telemedicin er steget drastisk i 2020 på baggrund af den globale pandemi og behovet for selv-isolation. Men hvordan sikrer vi, at udviklingen er bæredygtig, så vi ikke vender tilbage til tidligere rutiner, når krisen er ovre? Har pandemien ændret opfattelsen af telemedicin – og vil det vise sig at være positivt for fremtidige implementeringer?

Sessionen dykker ned i, hvordan det globale landskab for telemedicin har forandret sig under krisen og hvad dette betyder for fremtiden. Hvordan skal balancen mellem fysiske konsultationer og video være fx i almen praksis? Hvordan kan vi lære af lynimplementeringen til fremtidige processer? Og hvordan kan vi udbygge eksisterende løsninger til at skabe bedre sammenhængende forløb på tværs af sektorer – og nå ud over videokonsultationer til hjemmebehandling og -monitorering med brug af både PRO-data og intelligente teknologier?

KUN 40 pladser for det fysiske event!

Hvornår: 24. november 2020 kl. 12.30 - 14.30

Hvor: Syddanske Forskerparker, Forskerparken 10 G, 5230 Odense M

Sprog: Dansk

Tilmeld dig her!
No show fee på kr. 500,- + moms ved fysisk deltagelse

PÅ WHINN - Week of Health and INNovation sikrer vi selvfølgelig altid, at vi har den helt korrekte viden inden for myndighedernes anbefalinger, når vi afholder de fysiske events. Vi kender til de gældende regler – og vi holder os opdateret, hver gang reglerne ændrer sig.

Det betyder også, at vi holder afstand mellem stole, har god hygiejne, har håndsprit tilgængeligt og der er vejledninger tilgængeligt på de fysiske venues. 

Det betyder, at du som gæst kan deltage trygt og sikkert uden at skulle bekymre dig om at blive smittet til vores event.