Paneldebat: Ulighed i sundhed  
Hybrid event organiseret af Syddansk SundhedsInnovation

Paneldebat: Ulighed i sundhed  
Sundhed og sygdom er skævt fordelt i Danmark, og skyldes komplicerede vilkår som sociale forhold, uddannelse, arbejde, miljø og arv. Formålet med paneldebatten er at sætte fokus på problematikken omkring denne ulighed, og diskutere hvordan uligheden kan reduceres. Aspekter omkring livskvalitet, folkesygdomme, fremtidens sundhedsvæsen og brede forebyggelsesindsatser på tværs af sundhedsvæsnets aktører vil danne ramme for debatten. Panelet vil bestå af politikere, forskere og repræsentanter fra sundhedsvæsnet. 

KUN 40 pladser til det fysiske event!

Paneldeltagere:

  • Stephanie Lose (Formand for Danske Regioner)
  • Charlotte Rosenkrantz Josefsen (Adm. direktør for Region Syddanmarks psykiatrisygehus)
  • Pernille Tanggaard (professor og forskningsleder, Syddansk Universitet) og
  • Morten Sodemann (klinisk professor, Syddansk Universitet)

Hvornår: 25. november 2020 - kl. 10.00 - 11.00

Hvor: Syddansk Sundhedsinnovation, Forskerparken 10G, 5230 Odense og Digitalt
Paneldebatten bliver en hybrid-event i et dynamisk format, hvor der dykkes ned i forskellige tematikker i ulighedsdebatten. Der vil være mulighed for enten fysisk eller virtuel deltagelse. Debatten vil være af en times varighed, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til panelet til slut 

Sprog: Dansk

Tilmeld dig her!
No show fee på kr. 500,- + moms ved fysisk deltagelse

PÅ WHINN - Week of Health and INNovation sikrer vi selvfølgelig altid, at vi har den helt korrekte viden inden for myndighedernes anbefalinger, når vi afholder de fysiske events. Vi kender til de gældende regler – og vi holder os opdateret, hver gang reglerne ændrer sig.

Det betyder også, at vi holder afstand mellem stole, har god hygiejne, har håndsprit tilgængeligt og der er vejledninger tilgængeligt på de fysiske venues. 

Det betyder, at du som gæst kan deltage trygt og sikkert uden at skulle bekymre dig om at blive smittet til vores event.