Videnfestivalen WHINN afholdes i 2020 ved UCL, Seebladsgade 1, 5000 Odense C.
Videnfestivalen WHINN afholdes i 2020 ved UCL, Seebladsgade 1, 5000 Odense C.

I 2019 afholdtes vidensfestivalen, som har fokus på sundhedsteknologi og innovation, i Forskerparken, Odense. På grund af deltagerantallet, har WHINN besluttet at flytte til UCL – Erhvervsakademi og Professionshøjskole. UCL er partner i WHINN – og har siddet i WHINNs styregruppe siden 2019. ’Feed-backen fra tidligere deltagere, har vist sig, at det at afholde WHINN i et utraditionel konference-setup, giver en god stemning, og er en god måde at afholde WHINN på fremadrettet. UCL er en del af det syddanske, velfærdsteknologiske økosystem, hvorfor det giver god mening at flytte det til deres adresse’ siger Michaela Andersen, chef for WHINN sekretariatet.

 

’Cambio har deltaget i WHINN siden starten i 2015. WHINN er kendetegnende ved at have en uformel tone – specielt i udstillingen, hvilket virkelig kom til udtryk i 2019. Derfor er beslutningen om at afholde WHINN hos UCL Seebladsgade, som vi kender godt, en rigtig god ide’ siger Anne-Mette Bang, Head of Business Unit, Cambio Healthcare Systems.

’På trods af nye rammer sidste år og spændende sted i Forskerparken, er det jo en god nyhed, at vi er blevet så mange, at rammerne ikke længere er store nok til at huse en event af WHINN’s størrelse. Jeg glæder mig til at deltage i WHINN 2020 i de nye rammer’ siger Hanne Hansen-Nord, Sales Manager, New Icon

Vi glæder os til at byde tidligere og nye deltagere velkomne på WHINN 2020, hvor vi har fokus på ’WHINN Bridges Tech Needs with Tech Knowledge’. I år har vi fokus på følgende temaer:

  • Datadreven Innovation
  • Fremtidens Sundhedssystem – set fra patientens øjne
  • Har COVID-19 banet vejen for implementering og forankring af telemedicin?
  • Uddannelse og Kompetencer

WHINN afholdes 24. – 26. november 2020, UCL, Seebladsgade 1, 5000 Odense C.

For spørgsmål er I velkomne til at kontakte os på info@whinn.dk.