Bliv udstiller på WHINN 2021

Bliv udstiller på WHINN 2021

WHINN 2021 er en videnfestival med udstilling, faglige events, matchmaking og netværksaktiviteter – alt sammen indenfor life science og health tech. WHINN har været en tilbagevendende årlig begivenhed siden 2015 og tiltrækker især beslutningstagere fra hospitaler, kommuner og universiteter.

Udstillere på WHINN 2021

Hvad og hvornår?

Forskerparken i Odense danner i dagene 22. – 23. september 2021 rammen om et fagligt varieret program med oplæg, workshops, netværksmiddag og udstilling. I programmet er indlagt forskudte pauser på de respektive konferencespor, så der løbende er deltagere i udstillingsområdet. De overordnede temaer for WHINN 2021 er:

  • Data og digitalisering
  • Personlig behandling
  • Robotter

Du kan se det fulde program her.

Hvad får du ud af at udstille?
På WHINN kan du demonstrere dine innovative løsninger og opnå nye kontakter, som kan være begyndelsen på nye forretningsmuligheder, nye samarbejder og nye markeder.

En udstillingsplads på WHINN består af et åbent 1,5 x 1,5 meters område i forplejnings- og netværksområdet. Der medfølger et højt cafébord, hvorved du har mulighed for at opsætte en roll-up og du kan medtage dit produkt/ din løsning.


Pris

En plads i udstillingen koster 9.000,00 DDK + moms for begge dage. Dertil kommer en mindre udgift til deltagerforplejning på 179,00 DDK inklusiv moms pr. person pr. dag. Du kan tilmelde dig som deltager på WHINN her uafhængigt af, om du udstiller.


Rabat til medlemmer i Danish Life Science Cluster

Som medlem i Danish Life Science Cluster får du 25% rabat på udstillingsplads på WHINN 2021. Det vil sige, at prisen er 6.750 kr. + moms.


Book udstillingsplads i dag

Er du interesseret i at udstille på WHINN 2021 skal du kontakte Louise Daugbjerg-Pedersen på mail ldp@danishlifesciencecluster.dk eller pr. tlf. på +45 24770919.


WHINN 2021 arrangeres af Danish Life Science Cluster.